Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá herečka z filmů pro dospělé a současná producentka Rita Rusic (51) se může pochlubit se svým tělem v bikinách i po padesátce. Na pláži se ukazuje poměrně často a není divu, protože ve svém věku stále vzbuzuje pozornost nejen u cizích pánů všech věkových kategorií, ale ani její mladší přítel nezůstává chladným a na své vyvolené může nechat oči i ruce.

Dvojnásobná matka si s přítelem užívala slunce na pláži v Miami podobně jako již začátkem roku a stále se k sobě měli jako dvě hrdličky. Ritin snědý přítel tak jasně dával všem mlsně přihlížejícím mužům najevo, že sexy blondýnka už dávno není na trhu.

Vnadná Rita začínala svou kariéru jako zpěvačka a v roce 1982 debutovala ve filmu Atilla The Scourge of God. Poté, co poznala svého prvního manžela Vittoria Cecchi Gori, rozhodla se pracovat spíše za kamerou a začala produkovat filmy, dodnes jich má na svém kontě zhruba 60, ale objevila se i v pár snímcích s erotickou tematikou a rovněž napsala knihu s názvem Sex Jet sentimental erotic diary. Sexy Rita má dvě děti, dceru Vittorii a syna Maria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám