Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Demi Lovato (31) se loni prohlásil/a za nebinární a nechává si onikat (v angličtině pozn.). Nikdo ale nezapomněl, že krátce předtím byl/a zasnouben/á s hercem Maxem Ehrichem. Ve vztahu byli celkem pět měsíců a po třech se zasnoubili. Ehrich nesl tehdy rozchod těžce a prožíval ho veřejně.

Lovato nyní fanoušci na sociální síti požádali, aby zhodnotil/a svůj poslední vztah třemi slovy. A Demi se rozhodně nedržel/a zpátky.

„Můj vibrátor je lepší,“ napsal/a. Fanoušci se v tu chvíli rozdělili na dva tábory. Jedni komentovali její poznámku slovy: „Tos nemusel/a.“ Jiní zase: „Jen mu dej!“

A i Ehrich se rozhodl na výrok své ex reagovat. Na Instagramu se podělil o sexy snímek, na němž nechal vyniknout svaly na břiše, a popsal ho: „Nikdo si nikdy nestěžoval.“ Větu doplnil smajlíkem s vyplazeným jazykem.

Pár začala randit v březnu 2020 a o tři měsíce později se zasnoubili. Láska jim ale vydržela pouhé další dva měsíce. Popová hvězda pak herce úplně odstřihl/a a veřejně se ke vztahu už nevracel/a. Dle blízkých zdrojů si prý uvědomil/a, že hercovy city nebyly upřímné a jen ji/ho využíval.

Ehrich udělal pravý opak a veřejně dával na odiv, jak moc ho rozchod zasáhl, jak trpí a je ukřivděný. Nezbývá než doufat, že teď jsou snad už oba spokojeni.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám