Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kromě samotného policejního týmu je výraznou tváří nového kriminálního seriálu Odznak Vysočina také zrzka Julie od pumpy v podání mladé herečky Martiny Jindrové. Je relativně novou tváří televizní obrazovky, ale všimnout jsme si jí mohli už v sérii Božena.

"Tam jsem hrála Franclu, to byla taková schovanka v domě, kam se přestěhovala Božena s Josefem, do Josefa se zakoukala,ale nevyšlo to, tak nebyla úplně ráda," popsala nám předchozí roli, která má s tou současnou společný nepříliš šťastný osud. "Ale ani jedna se z toho nehroutí a netrápí se celý život," míní Martina, kterou budeme vídat i v novém seriálu na ivysílání České televize TBH.

Martina studuje DAMU, hraje také v divadle, o kterém nám vyprávěla v našem videu. Ale herectví nebylo její první volbou."Tedy jako úplně malá jsem chtěla být herečka, pak jsem si myslela, že budu profesionální atletka. Ale v jedenácti mi to překazila nemoc, tak jsem se k herectví vrátila," vysvětlila Super.cz Jindrová, která má ale ve světě sportu jmenovkyni, zápasnici MMA. "Fandím jí, ale nikdy jsem se neviděly.Třeba jednou půjdeme na kafe," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám