Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nové přítelkyni Silvii Vlčkové získal moderátor Petr Vágner i sparing partnera. Trénuje totiž na závod Iron Man, který proběhne v severoafrickém Alžírsku. "To, že pojedu do tepla, mi nikdo závidět nemusí. Teď na Sahaře sněžilo a voda v oáze, kde budeme plavat, má 8 až 13 stupňů, takže trénink ve Vltavě, která má asi 2 stupně, se docela hodí," řekl Super.cz Petr.

Toho čeká 3800 metrů plavání stylem kraul, 180 kilometrů na kole a 42 kilometrů, tedy maraton, běhu pouští. Bude to jeho největší závod. "Mám za sebou dva triatlonové závody, ale to bylo u nás, za daleko lepších podmínek a bylo teplo," upřesnil.

Petra podporuje i jeho partnerka. "Chodí se mnou běhat, jezdit na kole, ale do ledové vody jsem ji ještě nedostal. I já jsem s otužováním začal až loni v listopadu. Silvie je neuvěřitelný parťák, pomáhá mi, když se mi nechce, tak mě vytáhne. Drží mě a vděčím jí za to, že mě takhle podporuje. Stojí za mnou, když jsem nepříjemný, nenajedený a mám nějakou bolístku, uklidní mě, nakrmí a pofouká," pěje na Silvii ódy Petr. Ta ostatně vydržela i objetí a líbání s přítelem poté, co vylezl ze studené vody.

Jak trénink, a hlavně kraul ve Vltavě vypadal, se můžete podívat v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám