Hlavní obsah
Článek

Nicky Hilton (38) čeká s manželem Jamesem Rothschildem třetí dítě. Zprávu o dalším těhotenství potvrdila časopisu People.

Miminko by se mělo narodit v létě, ale jeho pohlaví si zatím nechávají pro sebe. Mladší sestra Paris Hilton (43) si Rothschilda vzala v roce 2015 a doma už mají pětiletou dceru Lily Grace Victorii a čtyřletou Theodoru Teddy Marilyn.

Nicky se v loňském roce rozpovídala o tom, jak ráda tráví čas s rodinou a vůbec jí nevadil lockdown, kdy byli zavření doma. „Překvapivě se mi líbilo několik dní neopouštět dům. Bylo na tom něco příjemného, být doma zavřená se svou rodinou. Kvalitní čas pohromadě byl jednou z nečekaných, ale těch pozitivních přínosů pandemie,“ uvedla Hilton Rothschild v dubnu loňského roku.

Své děti nerada opouští, ale snaží se o rovnováhu mezi posláním matky a podnikáním. „Myslím, že všechny maminky mají nějaký pocit viny. Myslím si, že bychom všichni mohli dělat věci lépe, ale je důležité i nadále dělat věci, které milujeme. Nenechte se pohltit jen vašimi dětmi, ale zkuste najít určitou rovnováhu. Kdykoliv jedu na pracovní cestu, cítím se vinna, že opouštím svoje děti, ale zároveň si myslím, že jim tím dávám dobrý příklad toho, že sama pracuji na věcech, které jsou mojí vášní. Chci svým příkladem vést,“ dodala také Nicky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám