Hlavní obsah
Článek

Tetelil se blahem. Raego má tu možnost vybírat další dívku, která ozdobí obálku pánského magazínu Playboy. Držiteli bronzového slavíka, jehož občanské jméno zní Ladislav Pham, budou v porotě pomáhat dívky, které se už na obálce vyjímaly, jako je Eva Decastelo (45), Barbora Mottlová (37), Sonia Edde či Karolína Huvarová.

Stát se playmate je pro mnoho žen snem. Nabízí se tedy otázka, jestli svou úlohu porotce Raego nezneužije. „Nedovedu si představit, že bych toho jakkoli zneužil. Vzhledem k tomu, že volba bude probíhat čestně, tak budu rád, když zvítězí ta nejlepší dívka,“ řekl s úsměvem sympatický rodák z Kladna.

A jaký typ dívky mladý umělec preferuje? „Mojí tajnou volbou jsou zrzky. To nejkrásnější, co je na ženách, jsou krásné housle (naznačil pohyby rukou dokonalý tvar ženského tělo, pozn. red.),“ upřesnil zpěvák, herec, rapper, moderátor či textař.

A jak je na tom Reego vlastně se vztahy. Je single, nebo zadaný? „Život je rozmanitý. S tím oznámením bych chtěl ještě počkat,“ říká Raego.

Reklama

Další články

Načítám