Hlavní obsah
Článek

Anna Kadeřávková (26) už půl roku netvoří pár se slovenským rapperem Jánem Strapcem alias Strapem. Informaci Super.cz potvrdila již začátkem ledna, k rozchodu se ale veřejně nevyjadřovala, až doposud.

„Tenhle post jsem chtěla přidat už hodně, hodně dávno, ale nebyla jsem si jistá. Ani nevím čím. Prostě jsem necítila potřebu veřejně informovat o tom, co se mi v osobním životě dělo… a děje. Asi jste sami pochopili, že spolu s koncem léta skončil i můj tehdejší vztah s Janym,“ napsala bývalá hvězda seriálu Ulice ke snímku ze stěhování.

Dále poděkovala všem, kteří respektovali, že si chtěla své soukromí střežit a že nechtěla svůj vztah mimo rodinu a přátele s nikým jiným rozebírat. Po hromadících se dotazech ze strany fanoušků i médií nadobro utnula hromadící se otázky i domněnky a oznámila, jak se dnes věci mají.

„Věřím, že nám budete fandit i dál, každému zvlášť, i když jsme už každý sám za sebe na své vlastní cestě. Která, věřím, nám oběma povede krásným směrem a ke štěstí, které nám oběma ze srdce přeji,“ dodala Kadeřávková.

Již několik týdnů se spekuluje, že má herečka novou lásku. Tou má být slovenský youtuber a účastník reality show Survivor Daniel Štrauch, na sociálních sítích známý pod přezdívkou GoGo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám