Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když dostala Helena Zeťová (43) nabídku fotit se známým fotografem Martinem Bučekem, dala si jednu důležitou podmínku. Na plac budou mít přístup její dva Jack Russell teriéři Ben a Sam. Striktní požadavek se nakonec proměnil v záležitost, která nakonec výsledku obrovsky prospěla.

„Napadlo mě, že by Helena mohla zapózovat se svými pejsky. Jsou to její velké lásky a na fotkách to je vidět," nechala se slyšet Eva Decastelo (45), která měla celou akci produkčně na starost.

Přestože výsledné obrázky krásné Heleny pózující s roztomilými psíky působí velmi propracovaně, jejich vznik probíhal velmi dramaticky. Blonďatou rockerku tlačil čas a nemohla si dovolit strávit v ateliéru mnoho času. „Takovéto focení obvykle probíhá minimálně dvě hodiny. Helena ale velmi spěchala a tak jsme museli stihnout líčení, úpravu vlasů, styling i samotné focení ve čtyřiceti minutách," říká fotograf Martin Buček, kterému stála Helena před objektivem pouhých osm minut. Na výsledku to ale nepoznáte. Posuďte sami.

Reklama

Další články

Načítám