Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už to vypadalo, že herec Oldřich Kaiser (68) dokázal nad alkoholem vyhrát. Nějakou dobu se držel a snažil se nepít. Jenže nevydržel a opět sáhl po láhvi. Dobrovolně se proto nechal zavřít do léčebny.

„Pana Kaisera přijali na protialkoholním oddělení v pátek třináctého. První den mu nesli jídlo a pití na pokoj, ale teď se už pohybuje mezi pacienty,“ řekla deníku Blesk svědkyně, která herce v Psychiatrické léčebně Červený Dvůr poznala.

„Vypadal zničeně, když ho přivezli. Byl dost pohublý. Vím z vlastní zkušenosti, že první týden je nejhorší, protože ho čeká detox. Hned v sobotu měl terapii a naordinovali mu léky,“ dodala.

Ředitel ústavu Jiří Dvořáček slova potvrdil a dodal, že Kaisera čeká krušný měsíc. Po tuto dobu má totiž zákaz přijímat návštěvy. „Návštěvy jsou umožněny až po měsíci léčby, a to o víkendech. Je to pro naše pacienty důležité. První měsíc mají čas jen na sebe. Byl bych rád, aby to všichni respektovali,“ řekl Dvořáček.

Kaiser s pitím bojuje už dlouhou dobu. Alkohol mu rozbil manželství s Naďou Konvalinkovou a několikrát kvůli svým opileckým stavům přišel o práci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám