Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zatímco netbook, označení pro nejlevnější malé notebooky s výdrží, ale malým výkonem, už zdomácnělo, ultrabook je stále novinkou.

Fenomenalni mobilni pocitac spojujici design a vykon – Ultrabook!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obecně se jedná o rychlé a velmi výkonné počítače s nečekaně nízkou hmotností, které vám neutrhnou rameno při častém přenášení. A zatímco ještě nedávno by podobné konfigurace stály desítky tisíc, Lenovo IdeaPad U300s stojí se skvělou výbavou jen 20. Pro někoho to může být stále hodně, ale poskytovaný výkon a designový vzhled to plně ospravedlňují.

Začněme u vzhledu.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nový ultrabook od progresivní firmy Lenovo přichází ve stříbrné unisex barvě, se kterou možná nepřekvapíte na přehlídce módní značky Desigual, ale přitom nezklame v žádné kombinaci ani situaci. "Tloušťka" přístroje 1,5cm z něj pak dělá vyloženě sexy věc.

Parametry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velikost obrazovky 13,3'' je na časté nošení ideální a základní rozlišení HD ready naprosto postačující. O grafiku se stará integrovaný čip Intel HD Graphics 3000, který si poradí se vším, vyjma několika nejnovějších her. To však většinu lidí nemusí mrzet. Pro fandy čísel se o provoz stará výkonný procesor Intel Core i5-2467M druhé generace a 4 GB operační paměti je přesně tolik, kolik je potřeba. Hlavním trhákem je (i vzhledem k ceně) ultrarychlý disk 128GB SSD, s jehož pomocí počítač naběhne v řádu vteřin po stistku tlačítka, což nadchne naprosto každého.

Lenovo IdeaPad U300s - počítač nové generace!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Těžkým argumentem, který vás může snadno převážit k investici do tohoto výkonného stroje je váha. 1,32 kg i s baterií je něco, o čem jsme ještě před pár lety snili a kdo by jej v té době dával do spojitosti s opravdu výkonným přenosným počítačem, koledoval by si o nálepku spisovatele sci-fi. Lenovo IdeaPad U300s je výkonný mobilní počítač nové generace, který uspokojí i velmi náročné uživatele, a přitom ušetří nejen jejich záda, ale vzhledem k výbavě i peněženku.

Další články

Načítám