Hlavní obsah
Článek

Alžběta Kolečkářová právě natočila klip ke své písni Jak silná mám tu stát, která je šestou nejhranější skladbou v českých rádiích. Super.cz byl samozřejmě při tom. Alžběta se snažila o klip, který bude komorní a obraz nebude zbytečně odvádět pozornost od hudby. „Už jsem viděla první sestříhanou verzi a myslím, že se můj záměr podařil," raduje se Bětka.

Celkový vzhled Alžběty v klipu má na starosti známá vizážistka a stylistka Claudie Marčeková, která nabídla zpěvačce, aby se stala jednou z tváří jejího salonu. Doplní tak stálou sestavu krásek Alice Bendové a Anety Vignerové.

Nemohli jsme si nevšimnout, že finalistka Česko Slovenské SuperStar se v klipu nápadně podobá britské kolegyni Adele. Zpěvačka podobnost s britskou kolegyní ale zásadně popírá. „Těší mě, že někomu můžu připadat podobná. Vážím si toho, protože ona je úžasná umělkyně. Nepřijde mi, že bychom byly podobné. Já jsem vysoká 157 centimetrů a ona měří skoro dva metry," směje se Alžběta.

Za pár dní, konkrétně 1. února, pokřtí Alžběta své nové debutové album To cítím v pražském klubu Hard Rock Cafe. Super.cz bude samozřejmě při tom.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám