Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve šestadvacetiletého syna herce Michaela Madsena (64) našli s kulkou v hlavě v jeho domě na Havaji. Podle policie si nejspíš vzal život. Zprávu potvrdil mluvčí Oddělení soudního lékaře v Honolulu.

„Mohu potvrdit, že Hudson Lee Madsen zemřel na střelnou ránu do hlavy na ostrově Oahu. Pravděpodobně šlo o sebevraždu,“ uvedl v prohlášení.

Hudson, který byl zároveň kmotřencem režiséra Quentina Tarantina, po sobě zanechal manželku Carlie. Sloužil u armádní služby, kde měl slibnou kariéru, loni v březnu ho dokonce povýšili. Údajně měl za sebou i misi v Afghánistánu. Od roku 2019 žili s Carlie na Havaji, kam ho přeložili.

Mladý pár se snažil o miminko, Carlie se loni na sociální síti svěřila, že nemohou počít přirozenou cestou a podstupují asistované oplodnění.

Hudson měl také bratry Calvina (25) a Luka (16) a nevlastní Christiana (31) a Maxe (27), kteří vzešli z Michaelova vztahu s Jeannine Bisignano.

Michaela Madsena si můžete pamatovat z tarantinovek Gauneři, Kill Bill, Osm hrozných či Tenkrát v Hollywoodu. Na kontě má ale celou řadu filmů, kromě série Zachraňte Willyho se blýsknul v Pekelné jízdě, Sin City nebo bondovce Dnes neumírej a dalších.

Související témata:
Michael Madsen

Reklama

Další články

Načítám