Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, návrhářka a televizní hvězdička Kimberley Garner si užívá relax na dovolené v Karibiku. Na oblíbeném ostrově Svatý Bartoloměj pózovala ve žlutých bikinách vlastní značky. Není divu, že je pro nejrůznější plavkové variace sama sobě modelkou a tou nejlepší reklamou.

Garner se do povědomí televizních diváků dostala díky účinkování v reality show Made in Chelsea dokumentující chování zlaté mládeže těžící ze jmění svých rodičů. Ona sama jako dcera tatínka miliardáře zdědila obchodní geny, ale i tak si musela vyslechnout, že by se z ní bez jeho pomoci návrhářka plavek nikdy nenašla.

Kráska si z nepřejících lidí nic nedělá a snaží se i nadále aktivně prosazovat. Účinkovala v dalších televizních pořadech (Například talk show The Wright Stuff) a na nedostatek zájmu ze strany fotografů, kteří za ní dorazili i do Karibiku si nemůže stěžovat. Statisíce fanoušků ostatně její sexy snímky v plavkách s oblibou hltají, což je pro ni ta nejlepší vizitka.

Reklama

Další články

Načítám