Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I slavní mají své komplexy a moderátor Nick Cannon se rozpovídal o tom, co jej znepokojuje v intimním životě. Během natáčení jeho vlastního pořadu The Nick Cannon Show se ptal svých hostů, jestli je něco, co v nich vzbuzuje nejistotu v ložnici, a sám do diskuze přispěl.

„Já osobně jsem si nejistý, co se týče důvěrností. Celý život jsem byl hubený, proto jsem se nikdy necítil dobře úplně nahý. Schovávám se pod peřinou stejně tak často, jako se ukazuji, že jsem ve formě,“ uvedl Cannon a přiznal, že na sobě potřebuje mít určité kousky oblečení včetně ponožek, když jde o intimní momenty.

„Ale ženy na to nemyslí, tím jsem si docela jistý, protože v tu chvíli jsme nejzranitelnější, když se milujeme,“ pronesl Nick a dodal: „Když využíváme svou smyslnost a spiritualitu, to je ten moment, kdy jsme nejotevřenější.“

Nick je už sedminásobným otcem, přičemž děti má se čtyřmi ženami. Dvojčata má se svou exmanželkou Mariah Carey (54), poté se mu narodily dvě děti s Brittany Bell a v loňském roce přivítal na svět další dvojčata s dýdžejkou Abby De La Rosa. Jen o devět dní později se mu narodil syn Zen, kterého měl s modelkou Alyssou Scott, bohužel chlapeček po pěti měsících zemřel kvůli nádoru na mozku.

V podcastu Drink Champs v říjnu loňského roku Nick uvedl, že v tuto chvíli na dalších dětech nepracuje. „Dodržuji celibát, snažím se o to a uvidíme, jestli to dotáhnu do roku 2022. Snažím se být tím nejlepším otcem a podnikatelem, jakým mohu být, a miluji všechny svoje děti.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám