Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chodili spolu přes dva roky a před pár dny oslavili první narozeniny syna Rhodese. Vztah jim ale nevyšel. Herci Emma Roberts a Garrett Hedlund se před pár týdny rozešli.

Informace o jejich odloučení potvrdilo magazínu People několik zdrojů, které zároveň prozradily, že posledních pár měsíců vztah nefungoval a byl jak na horské dráze. „Je to smutné, ale snaží se být co nejlepšími rodiči pro syna,“ uvedl jeden z blízkých přátel.

Emma a Garrett spolu začali chodit v březnu 2019, v prosinci následujícího roku se jim narodil syn Rhodes Robert Hedlund.

Krátce po oznámení rozchodu byl herec zadržen policií za opilost na veřejnosti, jak uvedl server TMZ. V sobotu večer byl údajně zatčen ve Franklin County v Tennessee. Pokuta za přestupek měla činit 2100 dolarů a ve chvíli, kdy šerifa okresu kontaktoval magazín People, už měl být zadržený propuštěn. Samotný Hedlund ani jeho zástupci se k incidentu nevyjádřili.

V minulém týdnu také vyšlo najevo, že Garrett čelí obvinění kvůli nehodě, která se stala v roce 2020. Měl by být žalován za nedbalost matkou a dcerou, které byly při čelní srážce těžce zraněny. Hedlund měl tehdy v krvi 0,36 % alkoholu, přičemž zákonný limit je 0,08 %.

Žalující žádají odškodnění a soudní proces před porotou. Herec měl jet na červenou a v autě se podle zpráv policie nacházely otevřené alkoholické nápoje. Hedlund byl zatčen 24. ledna 2020 a po propuštění na kauci nastoupil rehabilitační léčbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám