Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Mašlíková (41) odletěla s rodinou na dovolenou. S manželem Andrém Reindersem, ke kterému se po roce odloučení vrátila, a synem Andreáskem, odcestovali do Ománu. Ani tady Hanka, která je milovnicí a propagátorkou pohybu, nepolevuje. Mašlíková je velkou milovnicí fitka a zdravého životního stylu, a tak není divu, že má v plavkách, co ukázat.

Bývalá modelka sice zapózovala na pláži na lehátku, ale kromě lenošení s manželem i pravidelně sportuje. A jak je vidět, oba si vychutnávají, že se jim podařilo překonat vleklou manželskou krizi. Mašlíková teď na svého muže pěje jen samé ódy.

„Jsme tak rozdílní, ale zároveň stejní. On introvert, já extrovert. On klidný, já neurotik. On rozvážný a trpělivý, já impulzivní a netrpělivá. On uzavřený, já přátelská a otevřená. On tichý, mě je všude plno. On nedůvěřivý, já důvěřivý blbec. On zpomalený, já hyperaktivní. On zachová vždy chladnou hlavu, já zmatkuju. On chladnej, já citlivá. Ale oba jsme dost silné osobnosti, cílevědomé, ctižádostivé, individualisti, sportovně založeni, trošku sobečci, puntičkáři, oba jsme extrémně na pořádek, milujeme zvířata a dobré jídlo,“ vyjmenovala, co všechno ji spojuje s manželem nadšená moderátorka.

Tak jim přejme, aby jim to tentokrát vydrželo, a kdoví, třeba se malý Andreasek dočká i sourozence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám