Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rosákovi spolu jako rodina tráví hodně času. Ve společnosti ale moderátora Jana Rosáka s celou rodinou nevídáme zase tak často. Jednou s výjimek byly druhé narozeniny Muzea fantastických iluzí Pavla Kožíška.

Moderátora na akci doprovodila krásná manželka Jiřina i dcera Zuzana s dcerou Lili (8) a synem Ryanem (4). Dětský trojlístek doplňoval Honza. Poslední jmenovaný, který dostal jméno po dědečkovi, je syn Rosákovy dcery Marie.

Čtyřiasedmdesátiletý moderátor legendárního Videostopu se s vnoučaty v muzeu vyřádil jako malé dítě. „V jednom představení předvádím kouzlo, které mě naučil Pavel Kožíšek, a diváky tím vždy dostanu. Celá rodina miluje kouzla, a dcera Zuzana dokonce vystupovala několik let přímo s Pavlem. Strašně jí to závidí její dcera Lily, která by stejně jako maminka chtěla být také v dospělosti kouzelnicí,“ nechal se na akci slyšet hrdý dědeček.

Reklama

Další články

Načítám