Hlavní obsah
Článek

Šestatřicetiletý Trent Arsenault je panic, protože nikdy neměl pohlavní styk. Přesto pomohl zplodit čtrnáct dětí. Ačkoli je sice oficiálně panicem, masturbuje pravidelně jako téměř každý zdravý muž. Proto se také rozhodl, že své sperma využije a daruje ho těm, kteří děti mít nemohou.

Počítačový specialista Trent ze Silicon Valley kontaktoval na internetu zájemce o sperma, kteří za něj nechtějí platit na klinikách tisíce dolarů. On dává sperma zcela zdarma. Zatím sehnal čtrnáct zájemců, jimž pomohl počít děti.

„Věnoval jsem sto procent své sexuální energie na produkci spermií pro bezdětné páry, aby mohly mít děti. Takže nemám žádnou jinou sexuální aktivitu vyjma této,“ uvedl Trent v talk show Andersona Coopera s tím, že žije velmi zdravě a jí bio potraviny, aby bylo jeho semeno skutečně kvalitní.

Jeho nekontrolované dárcovství se ale nelíbí americkému Úřadu pro potraviny a léčiva (FDA), protože prý nepodstoupil důležitá vyšetření na pohlavně přenosné choroby. Trent se sám prezentuje na webu www.trentdonor.org. A tvrdí, že nikdy nemohl pohlavní chorobu získat, protože s nikým v životě neměl pohlavní styk ani jinou formu sexuálního ukájení. Přesto nově podstoupil i všechna vyšetření a certifikáty o svém zdraví i HIV negativní nález může doložit.

„Nevidím v tom nic jiného, co dělá jakýkoli jiný pár v Americe, když chce mít děti,“ zlobí se na FDA Arsenault, podle něhož nemusejí žádní dva lidé při početí dítěte předem oznamovat úřadům a podstupovat kvůli němu vyšetření. Jednoduše spolu souloží a počnou dítě. On akorát vynechá soulož a daruje rovnou sperma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám