Hlavní obsah
Článek

Pořádnou odvahou a notnou dávkou exhibicionismu je jistě obdařena americká topmodelka Erin Wasson (29), která si na slavnostní předávání Zlatých glóbů oblékla cosi, v čem připomínala Chytrou horákyni, byla totiž oblečená - neoblečená. Přestože na sobě měla šaty, byly tak rozpárané a průsvitné, že odhalily bezmála vše z jejího extrémně štíhlého těla.

Říká se, že Zlaté glóby jsou předzvěstí Oscarů a přestože se jedná o podobně významnou událost, model Erin Wasson jako slavnostní rozhodně nepůsobil. Vedle hereček a ostatních slavných dam v honosných elegantních róbách působila, jako když měla původně namířeno do nočního podniku.

Wasson patří v poslední době mezi nejžádanější modelky. Objevila se na obálkách mnoha časopisů jako Vogue, Numeno, Esquire, Allure či Elle a v roce 2011 i v kalendáři Pirelli. Pravidelně předvádí pro Armani, Cavalli, Gucci, Karla Lagerfelda a další. Za sebou má i několik úspěšných kampaní, jejichž tváří se stala, mimo jiné to byli tvůrci a značky jako Michael Kors, Rolex, Tiffany & Co., J.Crew, Levi's, H&M, Gap. Nejznámější je modelka nejspíš z kampaně pro Maybelline.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám