Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spekulace o těhotenství herečky Angeliny Jolie jsou s největší pravděpodobností postaveny na pravdě. S jasným prohlášením o očekávání dalšího potomka přišel mimo jiné i britský Daily Telegraph a řada dalších médií. Do početné rodiny by tak přibyl již sedmý potomek!

Oficiální stvrzení informace ani od jednoho z rodičů sice ještě k dispozici není, ale vše nasvědčuje tomu, že se potomstvo slavného páru ještě rozroste. „Není to něco, co by Angelina chtěla oficiálně oznamovat, ale je ve fázi, kdy to řekla několika blízkým lidem kolem sebe. Užívá si každý okamžik, má období s těžkými ranními nevolnostmi, ale říká, že to všechno za to stojí,“ prozradil zdroj pro magazín OK!

Jolie již v minulosti uvedla, jak moc má období těhotenství ráda: „Miluji být těhotná. Cítíte se být více ženou než kdykoli předtím. Je to jako kdyby tu celé vaše tělo bylo jen pro vaše dítě.“

Brad Pitt a Angelina Jolie jsou biologickými rodiči dcery Shiloh a dvojčat Knoxe a Vivienne. Adoptovali si rovněž syny Maddoxe, Paxe a dceru Zaharu.

Reklama

Další články

Načítám