Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michaela Ochotská (39) se na křest svého kalendáře pořádně vyfikla. Ukázala se ve zbrusu novém sestřihu, s vlasy na mikádo a také v šatech s pořádně hlubokým dekoltem. Až začali hosté spekulovat, zda nemá moderátorka nováckých zpráv zvětšená ňadra.

"Vlasy i prsa jsou stále moje. Účes mi vyrobila má vizážistka a vlasy jsou hodně zasponkované dovnitř. Ostříhaná nejsem. A prsa, to je pořád dokola. Nemám stále plastiku," řekla Super.cz Ochotská.

Tygří šaty si oblékla aby ladila se svým kalendářem African Dream, který nafotila na Kanárských ostrovech. "Šaty jsem si koupila v Americe, kde jsem byla s přítelem na Silvestra. Bylo to úplně poprvé, co jsem tam byla a musím říct, že jsem byla nadšená. Nejen z nákupů, ale třeba i z Broadwaye, kde jsme byli dvakrát na představení," vysvětlila Ochotská.

Její přítel Michal Exner na křtu chyběl. "Věděla jsem, že tady budu hodně zaneprázdněná a nemohla bych se mu tolik věnovat. Raději si jeden druhého užíváme v soukromí a ne před zástupy fotografů na večírcích," dodala moderátorka, které kalendář pokřtili Michal David s ředitelem firmy produkující kalendář Radkem Kupkou. Společně pak ještě předali šeky v celkové hodnotě 220 tisíc korun, které půjdou na dětské domovy v Kolíně a Opařanech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám