Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, kdy se fanouškům ve žlutých šatech s rafinovaným šněrováním ukázala modelka Heidi Klum (50). Podobné šaty nyní vynesla i moderátorka a porotkyně talentové soutěže Amanda Holden.

Na zahájení nového ročníku Britain´s Got Talent dorazila ve dlouhých žlutých šatech, které měly šněrování jak na rameni, tak na stehně, odkud vedlo až nahoru k bokům, tudíž nedávalo Amandě moc velký prostor pro jakékoliv kalhotky. Je ale možné, že i na takový rozparek mají stylisti trik.

Holden je celkem proslulá tím, že podprsenku nenosí téměř nikdy, ani pod žluté šaty si ji nevzala, a ještě si se Simonem Cowellem dělali srandu z trčících bradavek. Oba si je zakrývali prsty a tomu všemu se smál další porotce, herec David Walliams.

Čtveřice porotců včetně zpěvačky Aleshy Dixon (45) se v tomto složení potkává v britském talentu po desáté. Amanda a Simon jsou porotci od první série, tudíž je toto jejich patnáctá společná. Talentovou show bude tradičně provázet oblíbená moderátorská dvojice Ant a Dec.

Reklama

Další články

Načítám