Hlavní obsah
Článek

Showbyznysem se šíří spekulace o těhotenství Evy Burešové (30), která prý čeká miminko se svým partnerem Přemkem Forejtem.

Zpráva podle všeho doputovala i do zákulisí natáčení seriálu ZOO, kde hraje Eva hlavní roli Viky Janečkové. Podle webu Extra.cz, který cituje zdroj z Primy, je herečka ve třetím měsíci těhotenství.

Eva Burešová ale těhotenství popřela. A vůbec se jí nelíbí, že o ní někdo takovou informaci rozšiřuje.

„Je to hloupost,“ reagovala bezprostředně herečka a jedním dechem dodala: „Abych řekla pravdu, tak mě začíná štvát, že si někdo dovolí takovou informaci rozšiřovat a že se mě na to ptají cizí lidé. Představte si, že bych přišla o dítě, nebo měla nějakou jinou komplikaci a někdo se mě na to ptal,“ řekla Super.cz Burešová, jež má z předchozího vztahu syna Nathaniela (4,5).

Zvětšování Eviných kostýmů v seriálu ZOO se tedy rozhodně řešit nemusí. „Naopak jsem po Vánocích ještě zhubla. Točíme každý den hromadu obrazů, a tak hubnu díky kombinaci různých faktorů,“ dodala s úsměvem Burešová. Ta si prý udržuje štíhlou linii i přesto, že žije s jedním z nejznámějších kuchařů v Česku. „On se o mě stará chudák jen večer. Přes den jsem v jednom kole a mám catering,“ uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám