Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psanec, který loví psance, aneb bývalý policista Reno Raines, exceloval v 90. letech na televizních obrazovkách v napínavém seriálu Odpadlík. Herecky ho perfektně ztvárnil charizmatický Lorenzo Lamas, jenž slaví už 64. narozeniny. Jak je ale vidět z naší fotogalerie, fešný sympaťák s věkem zraje jako kvalitní červené víno.

Pestrý je ostatně i jeho soukromý život. Pětkrát rozvedený lamač ženských srdcí je zasnoubený s o 27 let mladší bývalou modelkou Kennou Scott. V předvečer svých narozenin se pochlubil společnou fotkou v plavkách z jejich dovolené v Mexiku, kde jim to oběma moc sluší. Herec tak snad konečně našel tu pravou.

Plodný Lamas má z manželství s publicistkou Michele Cathy Smith, herečkou Shaunou Sand a z partnerského vztahu s herečkou Daphne Ashbrook celkem šest dětí. Pikantní je, že mu jeho poslední manželka Shawna Craig přivedla na svět vnouče. Odnosila totiž dítě Lamasově dceři Shayne, která po narození prvního dítěte nemohla ze zdravotních důvodů odnosit dalšího potomka, a tak došlo ke vzájemné výpomoci. Chlapeček přišel na svět před sedmi lety.

Lorenzo Lamas není znám jen ze seriálu Odpadlík. Zahrál si dokonce i ve slavném filmu Pomáda. Později dostal příležitosti například ve snímcích Muž s mečem, Půlnoční samuraj nebo Temný úsvit. V současnosti se ale někdejší akční hrdina věnuje jiným koníčkům. Pilotuje vrtulníky a pořádá vyhlídkové lety. Aktivní je i na poli dobročinnosti. Založil organizaci Ride for Life, která pomáhá chudým dětem především ze třetího světa.

Reklama

Další články

Načítám