Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je překvapení! Agáta Hanychová (38) zakopala válečnou sekeru s Pavlem Novotným (43). Modelka ještě před pár dny tvrdila, že k usmíření rozhodně nikdy nedojde. Nikdy neříkej nikdy, Agáto!

Studená válka mezi celebritami se vyhrotila ve chvíli, kdy Hanychová vydala knihu Diagnóza: Rebelka, prostřednictvím které si vyřizovala se synem baviče Petra Novotného účty. Novotný uvažoval, že na základě toho podá na Hanychovou žalobu, celá situace ale nakonec skončila dojemným smírem. Děti slavných rodičů si před pár dny během společného pokerového turnaje v kasínu na Václavském náměstí vše vyříkali a nakonec si padli kolem ramen.

„Prostě mě uprosil,“ vtipně komentovala Agáta. Pavel vše vidí trošku jinou optikou: „Musím říct, že takhle jsme nad sebou navzájem asi ještě nikdy nezlomili hůl, ale dokázali jsme to vyřešit."

O první tání ledu mezi Agátou a Pavlem se postaral Mirek Dopita, snoubenec Hanychové a blízký kamarád Novotného. „Tahle situace, kdy se ukončuje letité přátelství a létají žaloby, jednou prostě mezi náma logicky přijít musela. Agáta je přední celebrita a já jsem šéfredaktor bulvárního plátku, který vždycky upřednostní zájmy svého zaměstnavatele,“ říká Pavel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám