Hlavní obsah
Článek

Že je Václav Noid Bárta (43) fešák, pod to by se snad podepsal i každý heterosexuální muž. Veselý kukuč, svalnatá postava, mužně zarostlá tvář - to vše z něj dělá idola velkého počtu žen. A nejen těch. Líbí se i sexuální menšině. Patrně ta má na svědomí nejdivočejší Noidův zážitek z vystoupení. „Hodili po mně použité slipy,“ svěřil se Vašek Super.cz

„Kelímky s pivem ani nepočítám. Když jsem měl kapelu Dolores Clan, stalo se mi, že jsem dostal slipama. Byly samozřejmě použitý. Na festivalu určitě nikdo čistý s sebou neměl, takže asi byly trochu jetý,“ vybavuje si Noid.

To dvojnásobnou maminu Evu Decastelo (45) si spletli na diskotéce s go-go tanečnicí. „Byla jsem podobně vyzývavě oblečená,“ vypráví Eva, která se patnáctých narozenin Zlatého stromu zúčastnila v hodně odvážném modelu, „měla jsem v sobě pár drinků, docela jsem se bavila. Najednou na mě vystartoval vyhazovač s tím, co tam sakra dělám, ať jdu okamžitě zpátky na plac. Byly tam kostky pro tanečnice a on si mě s jednou z nich spletl. Půl hodiny jsem tam trsala, než se objevila ta pravá, úplně zlitá tanečnice, která se zasekla na záchodě,“ směje se ještě dnes zážitku Eva.

Kromě ní a Noida se párty nedaleko Karlova mostu zúčastnili i Sámer Issa, Česká Miss 2011 Jitka Nováčková, Martina Gavriely s Marcusem Tranem nebo bývalá moderátorka Primy Štěpánka Duchková.

Reklama

Další články

Načítám