Hlavní obsah
Článek

Herečka Megan Fox (37) a hudebník Machine Gun Kelly (33) se před pár dny zasnoubili a video aktu poté sdíleli s celým světem. Ukázali i zásnubní prsten, na jeho designu se muzikant sám podílel, tvar má specifický význam.

„Kroužky jsou vlastně trny. Takže když si ho (prsten) pokusí sundat, bude ji to bolet. Protože láska je bolest,“ popsal magazínu Vogue. Šperk je tvořen diamantem a smaragdem a jeho hodnota podle odhadu odbornice přesahuje 7 milionů korun.

„Vím, že podle tradice to má být jeden prsten, ale já jsem ho spolu se Stephenem Websterem navrhl jako dva: smaragd (její kámen narození) a diamant (můj kámen narození) zasazené do dvou magnetických kroužků symbolizujících trny, které se k sobě přitahují jako dvě poloviny jedné duše a tvoří srdce, naši lásku,“ popsal Machine Gun Kelly, vlastním jménem Colson Baker.

Pár se zasnoubil po roce a půl vztahu, na oslavu zásnub si připili vlastní krví. V květnu 2020 herečka ohlásila rozchod s hercem Brianem Austinem Greenem (50), se kterým má tři syny. Pro rappera půjde o první sňatek.

Reklama

Další články

Načítám