Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle nejspíš návštěvníci australské zoo nečekali, když se šli podívat na přehlídku ptáků do místní arény. Ošetřovatelka mezi ně přinesla samce kakadua havraního jménem Euli a v hledišti hledala dobrovolníka, který by se s ním chtěl seznámit blíž.

Jedna z divaček se vehementně hlásila, a tak ji ošetřovatelka vyzvala, ať natáhne ruku s pětidolarovkou, že tak Euli pozná, ke komu má letět. Erin, která do zoo vyrazila se svým přítelem Jessem, udělala přesně to, a pták jí opravdu sedl na ruku, sbalil bankovku a vrátil se k ošetřovatelce.

Ta ho pochválila a vložila mu do zobáku účtenku, kterou měl nadšené Erin přinést na oplátku. To Euli rovněž zvládnul na výbornou a zaměstnankyně zoo Erin ještě vyzvala, ať si zkontroluje, jestli jsou údaje na účtence správné.

Když Erin papírek rozbalila, okamžitě jí došlo, že nejde o účtenku. V tu samou chvíli před ní totiž Jesse poklekl s prstenem v ruce. Na lístku, který jí Euli doručil, byla žádost o ruku.

Celá aréna jásala a šokovaná Erin se pochopitelně neubránila emocím. Nadšeně partnerovu nabídku přijala.

Zoo sdílela video na svých sociálních sítích s gratulacemi snoubencům a stal se z něj virál. Na dojemný moment se podívejte níže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám