Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární komička Iliza Shlesinger (38) porodila první dítě. S manželem Noahem Galutenem do rodiny přivítali holčičku, které dali jméno Sierra Mae. I během porodu, který se protáhl na 27 hodin, Iliza sdílela vtípky, stejně tak oznámení narození dítěte fanoušky pobavilo.

„Žijeme v Hollywoodu a tohle je první osoba, kterou jsem potkala s radostí,“ řekla Iliza magazínu People a fandy bavila i dál: „Mamince i dítěti se daří báječně. Tátu bolí záda, ale s těhotenstvím to nesouvisí.“

Sdílela i velmi rozsáhlý post, ve kterém se rozepsala o porodu a sdílela i několik fotek. „Rodím, ale nemůžu přestat myslet na všechny ty potíže kolem A jak to bylo dál...,“ žertovala v narážce na pokračování Sexu ve městě a kauzy kolem herce Chrise Notha.

Následovaly snímky po porodu, sdílela i fotku, o níž nevěděla, že ji manžel pořizuje. Iliza na ní napůl sedí, napůl klečí na posteli a svačí. „Ale jsem ráda, že tato fotka vznikla. Matky, které rodily přirozeně, vědí, proč jím v této pozici a mám na sobě exkluzivní poporodní kalhotky z kolekce na jaro a léto 2022.“

Následovaly fotky rodičů s dcerkou, k nimž Shlesinger dodala, že její obličej ukazovat nebudou, aby se jednou mohla sama rozhodnout, zda bude chtít svou podobu sdílet veřejně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám