Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělská herečka a manželka herce Chrise Hemswortha (28) Elsa Pataky (35) na sebe během těhotenství není zrovna opatrná. Přestože je její rostoucí bříško patrné už na první pohled, když dojde na vodní radovánky, Elsa nezná mezí. A její manžel ji ještě podporuje a poňouká, aby si skvělou zábavnou jízdu na nafukovací skluzavce, jež je podobně strmá jako známá kamikadze, užila.

Manželé byli spatřeni na jachtě u pobřeží karibského ostrova St. Barths. Jízda po skluzavce s poměrně nebezpečným dopadem do vody ale možná nebyla tím nejlepším nápadem. Elsa, která se nejspíš o miminko v podvědomí přeci jen bála, si alespoň při dopadu ochranitelsky držela bříško.

Na palubě jachty si dvojice užívala příjemně teplého moře ve společnosti dalšího slavného páru - Matta Damona jeho ženy Luciany Bozan.

Australan Chris Hemsworth je známý především z filmu Thor, kde ztvárnil hlavní roli. Elsa Pataky si zahrála například v seriálu Al salir de Clase, dále ve filmech Hadi v letadle, Asterix a Olympijské hry či nejnověji v Rychle a zběsile 5.

Reklama

Další články

Načítám