Hlavní obsah
Článek

O této sebevědomé a především dostatečně cílevědomé dívce jménem Tali Lennox nejspíš ještě uslyšíme. Devatenáctiletá dcera zpěvačky skupiny Eurythmics Annie Lennox si jde totiž tvrdě za svým snem. Kvůli touze stát se modelkou nechala i školy. Tali předváděla již pro řadu světoznámých značek a naposledy se stala tváří kampaně jaro/léto od Karen Millen.

V loňském roce tuto nabídku získala modelka Victoria’s Secret Jessica Hart, ale pro tuto kolekci byl lukrativní kšeft nabídnutý právě Tali, jelikož je její vzhled prý mnohem modernější. Karen Millen má více než 300 obchodů ve 40 zemích světa. Její butiky se nacházejí například v New Yorku, Paříži nebo v Sydney. Další obchody letos plánuje otevřít v Číně, Vietnamu a Mexiku.

Dívka s ideální výškou pro modeling 180 centimetrů se rozhodla zanechat studií a raději si šla za svým cílem. Podobně to udělali v minulosti i její rodiče, maminka Annie se vrhla na pěveckou kariéru a její otec Izraelec Uri Fruchtmann je dnes úspěšným filmovým producentem.

Tali rozhodně není v módním světě žádným nováčkem, předváděla již například pro značky Prada, Miu Miu, Chanel, Dolce Gabbana a vstupovala také v kampaních pro Burberry nebo Topshop.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám