Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci sitkomu Plný dům si ji pamatují jako roztomilou Stephanii, jednu ze tří dcer vdovce Dannyho Tannera. Herečka Jodie Sweetin 19. ledna oslaví čtyřicátiny, k nimž dostala krásný dárek. Její partner Mescal Wasilewski jí navlékl zásnubní prsten. K oltáři herečka zamíří už počtvrté.

Poprvé se ve svých 20 letech vdávala za losangeleského policistu Shauna, o čtyři roky později se rozvedli. Druhého manžela Codyho si vzala v roce 2007 po dvouměsíční známosti a z nakonec tříletého svazku se narodila dcera.

Druhou holčičku herečka porodila v roce 2010 a jejího otce Mortyho pojala za manžela o dvě léta později. Rozvedli se v září 2016. Poté byla ještě jednou zasnoubená, s partnerem se ale stihli rozejít ještě před svatbou.

„Na celém světě pro mě není lepší srdce než to tvé. A na celém světě pro tebe není více lásky než té mé,“ uvedla Jodie v oznámení zásnub se současným partnerem s tím, že se nemůže dočkat života, který na ně čeká. Ukázala i krásný šperk.

Seriálovou rodinu z Plného domu minulý týden zasáhla smutná zpráva o skonu jednoho z hlavních představitelů Boba Sageta (zmíněný Danny Tanner). Herce našli v hotelovém pokoji na Floridě. Bylo mu pouhých 65 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám