Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42), která právě prožívá zřejmě nejšťastnější období svého života, přiznala, že ne vždy tomu tak bylo. A nenaráží tím na nedávný mediální shon na ni a jejího přítele Tomáše Řepku (50), ale na období svého dětství.

„Vyrůstala jsem v normální mostecké rodině, ale odmala jsem říkala, že budu žít jednou v Praze,“ řekla Vlaďka v rozhovoru pro časopis Instinkt. Jenže dočkala se podpory pouze jednoho z rodičů, své maminky. „Táta mě stíral slovy „Ti tam na tebe tak čekají“,“ řekla smutně.

Nedůvěra otce ale nebyla jedinou ranou, která ji čekala. Další si vysloužila od svých spolužáků. Jak ale přiznala, byla to právě tahle zkušenost, která ji hnala dopředu. „Nedůvěra a taky všichni ti spolužáci hlavně ze základní školy, co se mi smáli, nadávali mi, mlátili mě, protože mám trochu tmavší pleť, to byl motor, motivace,“ přiznala Vlaďka, která svému partnerovi, s nímž se na Vánoce zasnoubila, zanedlouho porodí syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám