Hlavní obsah
Článek

Reality show Survivor doprovází od samého začátku komplikace, se kterými se musí potýkat nejen soutěžící, ale celý štáb i produkce. Jako první zasáhla do natáčení pandemie koronaviru.

Soutěžící odletěli začátkem ledna do Dominikánské republiky, kde se mělo ihned začít točit. Diváci už netrpělivě očekávali první díl drsné reality show, který se měl vysílat 11. ledna, z důvodu výskytu onemocnění covid-19 bylo ale natáčení přerušeno a televizní premiéra odsunuta o týden.

Druhou komplikací je pak úraz, který se odehrál v jednom z úvodních soubojů mezi kmeny. Moderátorka a youtuberka Nikola Čechová si při hře zranila nos a skončila v rukou zdravotníků.

Krátce nato šokovala televize zprávou, že hned ze startu odstupuje jeden ze soutěžících. Zpěvák Vojta Drahokoupil (28) dobrovolně ukončil svou účast. K důvodům se prozatím víc nevyjádřil, stejně jako televize, ale naznačil, že se jedná o problémy spojené s duševním zdravím.

Příliš se nepovedlo ani načasování premiéry na portálu Voyo, kde mohou diváci s předplatným zhlédnout pořad s jednodenním předstihem. Televize lákala fanoušky skrze Televizní noviny, aby usedli ke svým zařízením, kde už měla být první epizoda spuštěná, ale čekali marně ještě další dvě hodiny.

Na sociálních sítích Survivoru diváci nešetří kritikou. „Tak ve zprávách říkají, že už je první díl na Voyo a stále tam není,“ durdila se jedna z žen. „Hoďte sebou, platím si exkluzivitu, tak bych taky od Vás očekával profesionalitu, není to poprvé,“ přidává se další fanda.

Letošní ročník reality show Survivor tvoří dva kmeny, které proti sobě bojují. Červený kmen Mao, jenž se skládá ze známých tváří, a tým modrých Azua, v němž soutěžící zastupují tváře „z lidu“. Vítěz, který překoná všechna kola a zvládne drsné podmínky, si odnese domů výhru 2,5 milionu korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám