Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Neve Campbell (48) je od roku 2011 ve šťastném vztahu s hercem JJ Fieldem (43). V roce 2012 se jim narodil syn Caspian a o šest let později adoptovali Raynora (3).

Hvězda hororu Vřískot, jehož pátý díl aktuálně drtí kina, se v pořadu Kelly Clarkson o své rodině rozpovídala. Popsala mimo jiné, proč se rozhodli mladšímu synovi netajit, že je adoptovaný.

„Hodně jsem o tom četla. Myslím, že dřív to fungovalo tak, že to lidé dětem tajili a vybalili to na ně až v dospělosti, což je pak většinou odrovnalo. To nedává žádný smysl,“ nechala se slyšet.

„Byla jsem navedena k tomu, abych s ním mluvila o jeho biologické matce a původu ještě dřív, než začne slovům pořádně rozumět. Ví například, že byl v bříšku Cynthie, že mu dala život.“

„Ona mu dokonce vytvořila fotoalbum se svými snímky a věcmi, které má ráda,“ dodala s tím, že považuje za důležité, aby syn věděl, odkud pochází.

Před vztahem s Fieldem byla Neve dvakrát vdaná, za herce Johna Lighta v letech 2007–2011 a za Jeffa Colta v letech 1995–1998.

Kromě péče o syny je kanadská kráska dost vytížená i pracovně. Po Vřískotu se vrhla také do natáčení netflixového seriálu The Lincoln Lawyer, v němž si střihne hlavní roli.

Reklama

Další články

Načítám