Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sinéad O´Connor (55) přišla začátkem ledna o svého teprve sedmnáctiletého syna Shanea, který spáchal sebevraždu. Jeho tělo bylo nalezeno 7. ledna, přičemž zprávu o pohřešování mladíka vydala irská policie 6. ledna.

„Můj nádherný syn Nevi'im Nesta Ali Shane O'Connor, světlo mého života, se rozhodl ukončit svůj pozemský život. Kéž odpočívá v pokoji a nikdo nenásleduje jeho příkladu. Mé dítě. Moc tě miluji,“ oznámila světu zpěvačka, která poté na chvíli sama skončila v péči lékařů.

Ze smrti na sítích obviňovala nejen sebe, ale i irské úřady. Shane měl utéct z nemocnice, kde byl pod dohledem kvůli pokusu o sebevraždu o týden dříve.

Se svým synem se zpěvačka rozloučila v zářivě růžovém oblečení. „Byl to velmi krásný hinduistický obřad. Shane by byl nadšený. Dala jsem mu do rakve pár krabiček cigaret, kdyby v nebi žádné nebyly. To by se mu taky líbilo,“ okomentovala O´Connor pohřeb, kterého se na hřbitově v Dublinu zúčastnilo asi 50 hostů.

Zpěvačka, kterou proslavil hit Nothing Compares 2 U, má ještě další tři děti. Z manželství s hudebním producentem Johnem Reynoldsem syna Jakea (34), ze vztahu s novinářem Johnem Watersem dceru Roisin (26) a nejmladšího syna Yeshuu (15) má s byznysmanem Frankem Bonadiem. Shanea měla zpěvačka ze vztahu s irským hudebníkem Donalem Lunnym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám