Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská hvězda sociálních sítí Evelyn Miller (31) oznámila, že čeká druhého potomka. Evelyn se narodila se dvěma dělohami a dvěma vaginami a těhotenství považuje za zázrak.

Teprve před sedmi měsíci se stala poprvé maminkou, chlapec se má čile k světu. Evelyn je nyní ve 13. týdnu těhotenství a daří se jí dobře.

„Jsem znovu těhotná, tentokrát jde o dělohu napravo. Můj lékař chce naplánovat císařský řez. Budou na mě i tentokrát dávat dobrý pozor,“ oznámila na sociálních sítích.

O své diagnóze Miller promluvila až po oznámení prvního těhotenství, do té doby ani sama netušila, jestli může otěhotnět. Život se dvěma vaginami jí ale ani v nejmenším nevadí.

„Jsem ráda, že nemám jenom jednu. Aspoň si víc užívám sex. Věřím, že bychom se neměli stydět za to, že jsem odlišní,“ nechala se slyšet.

V minulosti pracovala Evelyn jako soukromá společnice. K práci používala jednu vaginu, pro osobní potřeby druhou. „Hodně mi to zjednodušilo život. Po fyzické i psychické stránce,“ přiznala.

S prací společnice Australanka už sekla, teď ji živí erotické fotky a videa, které sdílí na sítích. Díky dvěma pohlavním orgánům jde o zajímavý obsah a Evelyn tak vydělává balík.

Mít dvě vaginy má ale také své nevýhody. A to hlavně při menstruaci nebo prohlídkách u gynekologa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám