Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá dětská hvězda Jana Havlatová, za svobodna Janatová, rozjela slibnou hereckou kariéru v období puberty, kdy se coby školačka Jitka Povejšová poprvé postavila před kameru v seriálu My všichni školou povinní.

Poté si zahrála ještě v dalších seriálech i filmu, tančila v karlínském divadle, ale u herectví dlouho nezůstala. Dnes je trojnásobnou maminkou, která má velmi obsáhlý profesní rejstřík a rozhodně se nenudí.

Momentálně se věnuji především vizážistickým službám s mou dcerou, výuce baletu, psaní pohádkových knih, muzikálů, i jejich audio verzím, a společně s Andrejkou Strakovou projektu J&A original balneo dance. Což je ,wellness tanec v kádích' na principech balneo léčby Vinzenze Priessnitze,“ svěřila Super.cz.

I přes četné zkušenosti v mnoha oborech má ještě jeden nesplněný profesní sen. „Od dětství si vážím znalostí a umění našich předků, zejména těch, kteří nás proslavili ve světě. Proto jsem před několika lety napsala scénář divadelního komediálního muzikálu, pod názvem (BOTY) ,BAŤOVKY', který mapuje některé české a slovenské významné osobnosti a jejich díla v oblasti umění a řemesla. Možná se někdy dočkám jeho divadelního nebo filmového zpracování,“ doufá bývalá herečka.

V osobním životě je taktéž velmi spokojená. „Jsem 33 let šťastně vdaná. Mám tři báječné děti, dva syny a dceru. Co víc si přát?“ usmívá se. Děti zdědily nejen umělecký talent. „Starší syn má společně s manželem zahradnickou firmu a ve volném čase se věnuje skládání hudby. Dcera je tanečně nadaná, ale věnuje se vizážistice. Mladší syn má talent na navrhování zahrad, cit pro styl a módu,“ pochlubila se svými ratolestmi.

Herecký talent se u nich v rodině dědí po generace. „Pradědeček vedl při základní škole loutkové divadlo, psal si i vlastní scénáře, písně. Babička s dědečkem byli nadšení ochotníci,“ dodává Jana Havlatová.

Reklama

Další články

Načítám