Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ashley Graham (36) se stala trojnásobnou maminkou. V tichosti a pohodlí domova porodila dvojčata, která se tak stala mladšími sourozenci jejího dvouletého syna Isaaca.

„Justin a já vám s radostí oznamujeme, že se narodili naši kluci. Přišli na svět brzy ráno u nás doma a jsou šťastní a zdraví,“ uvedla Ashley na sociální síti, ale tentokrát nesdílela žádné snímky.

„Beru si nějaký čas na zahojení a napojení se na svého manžela a své tři kluky, ale už teď se opravdu nemůžu dočkat, až vám všechno povyprávím,“ dodala modelka, která je tentokrát na sebe opatrnější než po prvním porodu.

„Nikdo nemluví o rekonvalescenci a hojení (včetně těch šílených částí), kterými žena prochází,“ uvedla po prvním porodu Ashley a dodala: „Zvedněte ruce, pokud jste nevěděly, že budete měnit plíny i sobě. Po těch letech v módním průmyslu jsem netušila, že plenky budou mým oblíbeným kouskem oblečení. Chtěla jsem vám všem ukázat, že to není jen duha a motýlci.“

Její prvorozený syn Isaac se narodil 18. ledna 2020 a dvojčata se narodila 7. ledna 2022. Spolu s jejím manželem Justinem Ervinem, který se narodil na Silvestra, má doma čtyři ambiciózní muže ve znamení kozoroha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám