Hlavní obsah
Článek

Přezdívá se jim realitní dvojčata a jejich motto zní „obchody uzavíráme v podpatcích“ (we close deals in heels). Řeč je o čtyřiatřicetiletých sestrách Tonyi Barnard a Ree Hill z Chelmsfordu v Essexu. V branži začínaly jako stážistky v realitních kancelářích, než se rozhodly rozjet vlastní byznys. „Že jsme dvojčata, nám pomohlo udělat si jméno,“ svěřila Tonya pro magazín Fabulous.

„Vzbudily jsme pozornost, protože jsme byly mladá dvojčata, navíc holky, a tehdy takových mnoho nebylo,“ dodala k začátkům kariéry v realitách.

Sestry, krásné, elegantní blondýnky, také přiznaly, že se občas potýkají se sexismem. „Když jsme začínaly, vždycky si z nás utahovali, že jsme dostaly zakázku, protože jsme se někomu líbily. Nakonec ale musíte být sami za sebe a obchod neuděláte kvůli vzhledu,“ shodly se s tím, že jako „blondýnkám z Essexu“ jim dalo víc práce upevnit si pozici.

V byznysu si zakládají na upřímnosti a přímém jednání. „Radši o obchod přijdeme, než abychom někomu lhaly a dávaly falešné naděje.“

Kromě realitního byznysu se věnují rodině, obě mají tříleté syny, kteří se narodili v rozmezí šesti týdnů. Pracovní a rodinný život udržují v rovnováze, být matkami na plný úvazek prý není ani pro jednu z nich, děti však, zdůrazňují, jsou pro ně na prvním místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám