Hlavní obsah
Článek

Do muzikantského nebe odešla zpěvačka skupiny Asonance Hana Horká, která coby neočkovaná podlehla komplikacím spojeným s covidem. S virem se prala statečně, a ještě před dvěma dny byla aktivní na sociálních sítích, kde přátele a fanoušky informovala, že se jí daří lépe.

„Odtajním - ano, jsem prodělanec a přežila jsem i zbloudilou Deltu. Ovšem bylo to velmi barvité. Takže, pokud si pamatujete ty dementní reklamy na tampony - mám menstruaci, hurá sauna, plavání, společenský život... Takže bude divadlo, sauna, divadlo, koncert, sauna…….. a nějaké moře urgent,“ psala zpěvačka s vyhlídkou budoucnosti.

„Přeju všem krásné dny. Život je tu pro mě a pro vás také,“ vzkázala ještě svým fanouškům, aniž by tušila, že se jim ozvala naposled.

Covidem onemocněli také její manžel a syn Jan, který naznačil, že šla maminka nemoci naproti za účelem získávání protilátek, s čímž sám nesouhlasí. „Kvůli svobodě a názoru mi maminka nepřijde k promoci, svatbě, křtinám. Jděte se naočkovat,“ vybízí na sociálních sítích.

Smrt zpěvačky velmi zasáhla také její kolegy. „Je to tak neuvěřitelné, jako ze špatného filmu. Hani, děkuji ti za tvůj nakažlivý smích a energii,“ napsala si ke společné fotce členka kapely, flétnistka Daniela Vránová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám