Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ginnifer Goodwin (43) a Josh Dallas (43) prosluli jako hlavní hvězdy seriálu Bylo, nebylo. Seriálová láska přerostla ve skutečnou a od roku 2014 tvoří manželský pár. Mají spolu syny Olivera (7) a Huga (5). Jedna z hereččiných nejbližších přítelkyň ale takové štěstí neměla. Zoufale se toužila stát matkou, přestože byla bez partnera. A tak jí Goodwin ochotně nabídla manželovo sperma.

„Říkala jsem jim, že bychom to měli zařídit. Aspoň by po světě běhalo víc malých Joshů,“ rozpovídala se v rádiové show Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw.

Josh i její kamarádka ale namítali, že by se věci mohly snadno zkomplikovat. Na rozdíl od tradičního anonymního dárcovství by se totiž s dítětem a jeho matkou vídali.

„Byla bych pořád součástí jejich životů. Jsme přeci jen nejlepší kamarádky, a tak by to mohlo být divné,“ dodala, proč na věc nakonec nedošlo.

Herecký pár to dal dohromady krátce po seznámení, které proběhlo díky zmiňovanému seriálu, a podle Dallase šlo o lásku na první pohled.

„Věděl jsem to okamžitě. Hned jsem věděl, že z toho něco bude. Otočil jsem se, uviděl ji tam stát a okamžitě poznal, že jsem v průšvihu,“ popsal v minulosti pro Today, jak se do své ženy zamiloval.

Reklama

Další články

Načítám