Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě když žila s hercem Filipem Blažkem (50), s nímž má nejstaršího syna Luciána, nechala si herečka Lucie Benešová (49) vylepšit ňadra silikonovými implantáty. Po čtvrt století se odhodlala jít pod kudlu znovu. Důvod? Chtěla omládnout.

Představitelka bývalé prostitutky Rózy v seriálu Slunečná se rozhodla pro plastiku horních víček. "Odhodlala jsem se společně s mojí kamarádkou na ufiknutí víček, protože chceme být věčně mladé a hlavně krásné do toho roku 2022. Zákrok má výhody v tom, že se teď pár dní nemusím vůbec líčit, a i přes to mám parádní modrý stíny," popisovala s humorem sobě vlastním.

Zákrok proběhl bez komplikací. "Operace opravdu nebolí, snad jen malinko umrtvovací injekce. Trvá to asi čtyřicet minut a dělá se v lokální anestezii. Osobně doporučuji vzít si předtím něco na uklidnění," přiznává, že sama před operací trochu panikařila. "Nebolí to ani druhý den, jen se hůř spí, protože musíte ležet na zádech, ideálně v polosedu," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám