Hlavní obsah
Článek

Velšskou modelku a hvězdu sociálních sítí Amy Gregory (†24), přezdívanou Chloe Love našli mrtvou v koupelně jejího bytu. 2. ledna její tělo objevila maminka Karina, která se o dceru strachovala a raději se ji vydala zkontrolovat. Včera pak oznámila její skon.

Autority potvrdily, že příčinou smrti bylo oběšení. Amy, kterou rodina a přátelé popisují jako veselou a srdečnou dívku, si vzala život, podle důvěrné přítelkyně Marie Grace prožila trauma a trpěla depresemi.

„Ovlivnilo to její duševní zdraví. Za zavřenými dveřmi trpěla úzkostmi a depresemi,“ uvedla dotyčná. „Její srdce a mysl krvácely. Život už byl na ni příliš. Některá srdce jsou pro tento svět zkrátka příliš dobrá,“ popsala kamarádku v příspěvku na sociální síti.

Ke smrti Amy se vyjádřila i její matka. „Byla chytrá, ambiciózní, bystrá mladá dáma s něžným srdcem a milým úsměvem. Ve 24 letech si prožila víc než většina jejích vrstevníků. Hodně toho překonala a snažila se žít naplno.“

Karina dodala, že ztráta dcery rodinu nejspíš nikdy nepřebolí, ale vynasnaží se zachovat její památku. „Ať už je kdekoliv, doufám, že se tam cítí jako doma, bezpečně, milovaná, uzdravená a svobodná,“ dodala s těžkým srdcem Karina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám