Hlavní obsah
Článek

Už 11 let si Honza Dědek zve do své talk show umělce, sportovce, známé, ale i méně známé osobnosti z nejrůznějších oborů a zajímavých profesí. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který v roce 2021 vstoupil i na televizní obrazovky Primy, se vystřídalo nespočet osobností, avšak stále je pár těch, kteří se účasti vyhýbají a moderátorovi se je zatím nepodařilo přesvědčit.

„Je tady spousta umělců, kteří nemají tenhle formát rádi, protože mají pocit, že nejsou dostatečně rychlí, vtipní, pohotoví a tak dále. Aspoň podle toho, co mi říkají,“ svěřil v rozhovoru pro Super.cz

Takových významných osobností je hned několik a moderátor doufá, že se jednou přeci jen odváží. „Je to třeba Zdeněk Svěrák, Ivan Mládek, Pavel Vaculík, Stanislav Majer, Jaromír Dulava. Byl bych strašně rád, ale nevím, jak je přesvědčit a jejich rozhodnutí respektuju. Pan Svěrák třeba říká, že si ten humor doma vymýšlí, ale není na to, aby ho rychle provozoval na jevišti,“ vysvětluje moderátor.

Se studem a případnou trapností, která se občas nevyhne ani jemu, už se naučil bojovat. „To, že položíte špatnou otázku, víte v okamžiku, kdy ji vyřknete, a už ji nemůžete vzít zpátky. To víte hned. Člověk se ale lety učí těch trapných, hloupých otázek podávat co nejméně,“ říká. S trémou je to ale něco jiného. „Trémou trpím před každým představením, i po těch 11 letech. Zmizí, když publikum reaguje, když mám pocit, že to začne fungovat,“ dodává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám