Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62), která bude hlavní hvězdou nového seriálu televize Nova o taneční škole První krok, přivítala zpět do mateřské náruče nezbedného syna Honzíka (20), který před více než rokem zmizel neznámo kam a nadělal si obrovské dluhy. Aby je mohl splatit, potřebuje najít práci, ve které si vydělá pěkný balík peněz. „Snažím se mu pomoci s jejím nalezením,“ říká Veronika, která se ani v padesáti nemusí stydět ukazovat svá krásná stehna.

„Je úplně v pořádku, bydlí u Agáty. V úterý nastoupil do kina do práce. Jen se mu teď snažím sehnat lepší zaměstnání. Takže kdyby někdo věděl o práci pro dvacetiletého manuálně šikovného kluka, tak ať se mi ozve,“ prosí Žilková. Pokud by chlapci opravdu chtěl někdo pomoci, může poslat nabídku do redakce s předmětem emailu Veronika Žilková.

Herečka sice seriál dotočila před dvěma roky, ale bude na něj vzpomínat do konce života. „Práce s mladými talenty mě tam tak nadchla, že jsem to přetáhla ze seriálu do skutečného života,“ říká Veronika, která nyní učí na pražské konzervatoři. A kvůli zkušenosti ze seriálu šla i do StarDance.

S manželem Martinem Stropnickým ale tančit nechodí. „Nemáme kdy. Ale až ho vyhodí z divadla, tak začneme,“ věří paní Veronika. Stropnický totiž usiluje o post ředitele Divadla na Vinohradech, zatím to ale vypadá, že zde možná přijde i o flek uměleckého šéfa.

V rodině je pohybově nejnadanější malá dcera Kordulka. „Možná bude jednou tančící lékařka nebo inženýrka. Talent má po tatínkovi Martinovi, který byl sám skvělý tanečník,“ chlubí se herečka. Ta právě odjíždí natáčet pohádku O dvanácti měsíčkách s režisérem Karlem Janákem. „Mám tam krásnou roli macechy. Loni se nám to nepodařilo dokončit, protože nebyl sníh v době, kdy měli herci volno. Takže mám radost, že pokračujeme, ale zároveň jsem se vyděsila, že zmizím uprostřed zkoušení v divadle a vyučování na konzervatoři do hor mlátit Marušku, aby našla jahody,“ dodala Veronika Žilková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám