Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Ulrika Jonsson je známá tím, že nemá problém veřejně mluvit o intimních aspektech svého života. V minulosti na sebe prozradila například to, že upřednostňuje milence mladší minimálně o 20 let, že je „potkává“ na seznamkách a že touží po sexu s neznámými muži. Nově se podělila o další benefity randění se zajíčky.

Velmi osvěžující pro ni je například to, že mladší generace ji nezná. Tudíž, jak míní, se o ni tito muži nezajímají pro její „slávu“, ale osobnost. „To je sen mít někoho, kdo vás chce kvůli tomu, jací jste,“ řekla v pořadu Loose Women.

V tom zároveň svěřila, že nejmladší známosti bylo 26, což je věk, který jí vyhovuje. „Ano, 26 nebo kolem třiceti.“ Štěstí nyní zkouší v seznamovací reality show Celebs Go Dating. Vzhledem ke slovu „celebs“ zde ale nejspíš padá onen svěží fakt, že by mládenci nevěděli, že je Ulrika celebritou...

Jonsson za sebou má tři sňatky a tři rozvody, poslední dva roky je oficiálně single. Na mužích jejího věku jí vadí, že jsou nudní. „Asi jsem byla docela opatrná při randění s muži mého věku, protože podle mé zkušenosti se zdají být zatraceně nudní. A já už nechci nudu, chci se bavit!“ svěřila.

V minulosti se moderátorka neváhala podělit také o velmi osobní informaci ohledně svého třetího svazku, který trval mezi lety 2008 a 2019. Během posledních osmi manželských roků prý měli s partnerem sex jednou jedinkrát. „Téměř deset let jsem žila v manželství bez sexu,“ řekla poté, co v roce 2019 oznámila rozchod.

„Doufám, že mi do života vstoupí někdo, kdo si mě bude vážit a bude mě respektovat za to, kým jsem,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám