Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do případu podezření ze znásilnění v domě, kde se natáčí brazilská verze reality show Big Brother, se vložila policie. Ke znásilnění v přímém přenosu mělo dojít v neděli nad ránem, kdy měl jeden ze soutěžících na své spolubydlící v domě, studentce Monice Amin, zkoušet po opileckém večírku provozovat soulož. Celý incident je natočený na kamery, které jsou umístěné po celém domě.

Jednatřicetiletý Daniel Echaniz je obviněný ze znásilnění. Přestože na videozáznamu toho není příliš vidět, jelikož k údajnému pohlavnímu styku došlo v noci a ještě pod dekou, ve studiích i samotném domě, kde se reality show odehrává, začalo probíhat policejní vyšetřování. Policisté již provedli domovní prohlídku. Třiadvacetiletá studentka Monica byla v neděli ráno po alkoholovém dýchánku na mol a údajně tvrdě usnula, některá média hovoří i o tom, že mohla být v bezvědomí.

Amin byla druhý den vyzvána, aby se k celé události s modelem Danielem Echanizem vyjádřila, ta však neměla tušení, o čem tvůrci show mluví. Jedním z nejsledovanějších pořadů v Brazílii, kterého se v současné době vysílá již 12. řada, začal otřásat skandál. Policie věří, že televizní stanice Globo celé vysílání pořadu buď pozastaví nebo Echanize rovnou vyloučí, aby se případ mohl dořešit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám