Hlavní obsah
Článek

Švédská modelka Monica Huldt (37) se pochlubila cviky, díky kterým má prý ty nejlepší orgasmy. A to už je slušná motivace k tomu vydat se do posilovny.

Fanouškům, kteří nemají chuť na sex, Monica doporučuje cvičení. A nejspíš ví, o čem mluví. Její milostný život totiž upadal a vášeň mezi ní a manželem vyprchala. Měla problémy vyvrcholit a nepomáhala ani masturbace. Až posilování jí změnilo život.

„K běžnému cvičení v posilovně jsem přidala Kegelovy cviky, které dělám hlavně doma. Zorientovat se v nich může být složité, takže, pokud si nejste jisté, počkejte, až budete potřebovat na toaletu. Jednoduše zatněte sval, který používáte k zadržení moči, držte dvě sekundy a povolte. Až to vychytáte, opakujte dvacetkrát denně,“ radí fanynkám, jak dosáhnout těch nejlepších orgasmů.

„Co se mi také hodně osvědčilo, jsou dřepy a kyčelní pohyby, tzv. hip hinge, které nejen zapojují Kegelovy svaly, ale také posilují střed těla a pomáhají vám s flexibilitou,“ dodala.

„Někdy při sexu musím vydržet v jedné pozici, abych dosáhla vrcholu. Ohebnost a pevný střed těla se opravdu hodí. Zaměřte se na spodní břišní svaly, zadek a stehna, zkrátka svaly, které mají vliv na pánevní dno,“ dodala ke svým tipům.

Huldt dále radí hlavně vytrvat. Sama cvičí pětkrát týdně, ať už doma nebo v posilovně. Půlhodina denně prý stačí k tomu, abyste už do měsíce zaznamenaly rozdíl.

„Docílit skvělých orgasmů stojí celkem úsilí. Ať už vám muži tvrdí cokoliv, není to jen o sexu samotném. Věřím, že cvičení obecně může v mnohém pomoci. Miluji to nejen kvůli tomu, že vypadám dobře, ale hlavně se cítím dobře,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám