Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda YouTube a Instagramu Misha Grimes (22) se pochlubila fotkami s maminkou Kashou (60) z dovolené v Dubaji. Fanoušci jí nyní odmítají věřit, že jde o matku, Kashu odhadují spíš na její sestru.

Na společných snímcích pózují v plavkách a nutno dodat, že se Kasha pyšní nejen pozoruhodně mladistvým vzhledem, ale také báječnou figurou.

„Pamatuji si, jak se mi na škole smáli, že je moje mamka zároveň mou nejlepší kamarádkou. A podívejte se na nás teď. Jsem si jistá, že jsem to já, kdo se směje naposledy,“ popsala snímky Misha.

A reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. „Pardon, ale Kashe v žádném případě není 60. Určitě lže,“ je přesvědčený jeden ze sledujících. „Ok, takže tvoje maminka je supermodelka. Obě jste krásné,“ vysekl poklonu další.

Předtím, než se proslavila na sociálních sítích, se Misha věnovala modelingu. V 16 letech se účastnila soutěže krásy a svůj debut na přehlídkovém mole si tehdy odbyla i Kasha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám